10 ting om mig

Rikke er glad for planter
 1. Dette er den anden blog, jeg har startet. Den første blog var både en blog og en webshop, hvor min kæreste og jeg udfoldede vores kreative ideer. Vi lukkede webshoppen og vores lille projekt, da det tog for meget af vores tid og gjorde mere ondt end det gjorde godt. Dog savner jeg at blogge, dele boligindretning og kreative projekter, hvorfor jeg nu har startet en ny blog – Juhuuu!
 2. Jeg blev mor i januar 2019 til lille Hannah, så nu drejer hele min hverdag sig om hende (ja, det bliver man lidt skør i hovedet af – men på den gode måde).
 3. Jeg kan ikke lide sodavand – eller rettere: jeg kan ikke lide brus. Det var temmelig træls, da jeg var lille og der altid blev serveret sodavand til børnefødselsdage. Med tiden lærte mine venners forældre dog at sætte en kande saftevand hos mig – tak. Nu nyder jeg, at jeg ikke har den last.
 4. Til gengæld tæller mine laster andre ting som kage, chokolade (primært mørk chokolade og Toblerone) og is.
 5. Jeg har en svaghed for flotte kopper, hvilket er super irriterende, da jeg ikke drikker kaffe og kun meget sjældent drikker te eller andre varme drikke. Men kopperne køber jeg alligevel. I det mindste er det til stor glæde for vores kaffedrikkende gæster.
 6. Min kæreste mener, at det ser temmelig farligt ud, når jeg forsøger at tage stenen ud af en avocado. Det ender derfor oftest med, at han tager kniven ud af hånden på mig og gør det for mig. 
 7. Jeg elsker lister! Faktisk lever jeg det meste af mit liv baseret på lister. Det må simpelthen være fordi der sker så meget oppe i mit hoved, så det er bare rarest at få det ned på papir.
 8. Tro det eller ej, men jeg bruger primært pegefingrene, når jeg skriver på tastatur. Samtidig kigger jeg på tastaturet og ikke skærmen for at sikre mig, at jeg rammer de rigtige bogstaver. Nogle gange hjælper et par af de andre fingre f.eks. kan den ene tommelfinger godt assistere på mellemrumstasten. Men det går altså super hurtigt alligevel!
 9. Mine fødder er som oftest kolde. Det betyder, at jeg først går med bare tæer (både inde og ude) og sandaler, når der er mindst 20 grader udenfor. Mine fødder skal helst virkelig have det varmt, før jeg smider strømperne.

  Rikke er glad for planter

 10. Jeg er rigtig glad for planter. De skal bare helst være virkelig nemme at passe, ellers dør de. Hvis de bare skal vandes én gang i ugen, så er det lige planter for mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *